Team

  • Laura Nuhaan  is de drijvende kracht achter verschilllende start-ups in Europa en Silicon Valley. Ze is bekend van een reeks van methodologieën en boeken daarover, zoals Benchmarking voor Verkoop en de Verkoop Balanced Scorecard. Hierdoor werd zij een autoriteit op salesgebied in de Benelux. Daarvoor werkte ze als sales en marketing management consultant bij Price Waterhouse Coopers (PWC) en in marketing en sales executive rollen bij onder meer Nutricia. Klanten die Laura heeft geholpen, zijn onder meer Shell, HP, Spansion, Bosch Rexroth, Good Technology, en Health Hero.
  • Robert Hylkema werkte in diverse salesfuncties voor TeleAtlas en Xerox. Hij ontwikkelde daar diverse innovatieve strategieën. Hij was tevens verantwoordelijk voor verkoop en licensing bij Infogroup, leverancier van marketingdata en marketing intelligence. Robert staat bekend om zijn expertise op het gebied van creatieve strategie-ontwikkeling, maar hij is tevens een man van de praktijk met een hands-on mentaliteit. Robert heeft bovendien veel praktijkervaring in consultative selling aan middelgrote tot grote bedrijven en in het coachen van executives in het managen en motiveren van hun eigen salesteams. Een aantal van Robert’s klanten zijn Xad, Toyota en Urban Mapping.
  • Tom Sanders (director) is erkend specialist op het gebied van marketing automation, technologie, leadscoring en content creatie. Tom werkte als ICT-journalist in Silicon Valley voordat hij algemeen hoofdredacteur IDG Nederland (o.a. Webwereld) werd. Tom was verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling en implementatie van IDG’s lead generation en marketing automation strategie. Hij is meerdere malen geïnterviewd als expert in landelijke media door o.a. RTL Nieuws, Tros Radar en BNR Nieuwsradio.