Over ons

Andeta is opgericht in 1998 in Nederland onder de naam SalesPro Business Consulting en werd later ook actief in Silicon Valley. Andeta focust op het vergroten van de omzet van een organisatie door het verbeteren van de samenwerking tussen sales en marketing.

Wij bieden consulting, coaching en training van sales- en marketingteams. We helpen onze klanten bij het verbeteren van hun demand generation and lead management om optimaal in te kunnen spelen op het veranderende social en online koopgedrag van klanten. De focus ligt bij lead kwalificatie, lead nurturing, content marketing, sales en marketing alignment, sales enablement en sales en marketing automatisering, Onze aanpak resulteert in hogere winratio’s, lagere verkoopkosten en een snellere verkoopcyclus.

Partners Laura Nuhaan en Robert Hylkema richtten Andeta op vanwege hun passie voor het salesvak. Zij zagen in de praktijk dat een gebrekkige afstemming tussen marketing en sales en een slecht gebruik van ICT omzetverhoging vaak in de weg staat. Daar willen zij wat aan doen. Met Andeta helpen zij bedrijven hun omzet te maximaliseren door deze twee aspecten aan pakken.

Andeta heeft vestigingen in Apeldoorn en Silicon Valley in de US.