Oplossingen

Marketing en sales zijn functies die nauw met elkaar verbonden zijn en beiden als doel hebben omzet te verhogen. Voor beste resultaten zouden marketing en sales optimaal geïntegreerd moeten zijn, maar in de praktijk is er vaak sprake van frictie. De functies zijn gescheiden en werken niet goed samen. Hoe meer de processen in de loop der tijd werden geautomatiseerd, hoe groter de frictie werd. En dat terwijl technologie juist een kans biedt om beter samen te werken.

De kunst is om deze kans te zien en processen zo te ontwerpen dat de samenwerking ook echt van de grond komt. Dit resulteert in hogere omzet, kortere verkoopcycli, lagere kosten om nieuwe markten te betreden en lagere verkoopkosten. Kortom, in betere prestaties en hogere winst.

Andeta helpt haar klanten sales- en marketingteams beter te laten samenwerken, terwijl ze tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van online mogelijkheden waaronder sociale media en nieuwe sales ondersteunende technologieën zoals bijvoorbeeld Social CRM , lead generatie tools en planners.

Leer meer over onze services en eendaagse workshops.