Quotes

Leen Paape, Nyenrode Business Universiteit
Laura is een energieke en verbindende professional die Sales en Marketing een extra dimensie geeft met haar kennis van en visie op de digitale wereld. Voor Nyenrode heeft Andeta een waardevol en pragmatisch plan afgeleverd om onze commerciële organisatie verder te professionaliseren. Met haar professionaliteit, enthousiasme en humor weet ze verschillende partijen mee te krijgen om haar plannen van draagvlak te voorzien. Laura zal voor vele organisaties van waarde zijn bij commerciële veranderingstrajecten.

Erwin, Nyenrode Business Universiteit
Het werken met Laura en Andeta aan een nieuwe organisatie en werkwijze voor accountmanagement die inspeelt op de wensen en behoeften van onze klanten in dit digitale tijdperk heeft ons niet alleen de gewenste resultaten opgeleverd maar tevens bijgedragen aan een gedeeld besef binnen de organisatie dat deze verandering echt nodig is. Laura is positief, vasthoudend en heeft een goed begrip van complexe organisaties.

Jim Reid, EVP Sales and Marketing, Spansion
“Laura heeft het unieke talent dat ze veel energie en drive combineert met het makkelijk contact maken met mensen. Laura en haar team hebben ons verkoopresultaat vergroot door marketing en sales in lijn te brengen met onze bedrijfsstrategie.”

Eric Hezemans, Vice President Semiconductors, Bosch Rexroth
“Laura en haar team hebben een diepgaande kennis en expertise op het gebied van verkoop. Ze kennen niet alleen de strategische kant, maar komen ook met praktische oplossingen die werken. Laura maakt een team snel energiek en committed aan de verbeterprogramma’s.”

Danny Shader, CEO Good Technology
“Laura is een sterke en getalenteerde business professional die erg doelgericht is, mensen motiveert en assertief is ten opzichte van de te boeken resultaten.”

Steve Brown, CEO of Healthhero
“Andeta heeft ons geholpen met het vergroten van onze doelgerichtheid. Marketing en sales stellen nu de klant centraal en werken aan een gezamenlijk doel. Dit resulteert in vele nieuwe kansen bij zowel bestaande klanten als prospects.“

Jim DiSanto, President &CEO Earthrise Technologies
“Robert en zijn team waren in staat om snel ter zake te komen met essentiële business vragen. Ze slaagden erin snel de belangrijkste strategische en tactische kwesties aan te pakken. Ze hebben ons voorzien met een wel doordacht en uitvoerbaar advies voor onze verkoopstrategieën.”