Waarom Andeta?

Andeta was één van de eerste consultancyorganisaties die sales en marketing automatisering vanuit het perspectief van verkoop aanpakten. Dit leidt tot een resultaatgerichte aanpak door zowel sales als marketing.

Oprichters Laura Nuhaan en Robert Hylkema hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in verkoop, marketing en consulting. Het Andeta team heeft het beste en slechtste gezien op gebied van sales performance wereldwijd. Onze methodes en programma’s zijn alle gebaseerd op ervaringen die we zelf hebben opgedaan.

We generen waardevolle inzichten voor onze klanten en combineren dat met een hands-on benadering, waarbij we die nieuwe inzichten ook daadwerkelijk implementeren. Het resultaat is een betere samenwerking tussen sales en marketing en een betere en effectievere inzet van software (CRM, customer intelligence) en online tools (social media).

Andeta biedt verschillende diensten aan met een variërende doorlooptijd, van ééndaagse workshops tot projecten waarbij we niet alleen adviseren maar dit advies ook meteen implementeren. Onze resultaten zijn meetbaar en herhaalbaar om toekomstig succes te verzekeren.